Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣτο πλαίσιο του συστήματος επιτήρησης του οχήματος

Κινητός δολοφόνος ροδών κάτω από το πάχος ροδών οπής συστημάτων επιθεώρησης SPT650 35mm οχημάτων

Κινητός δολοφόνος ροδών κάτω από το πάχος ροδών οπής συστημάτων επιθεώρησης SPT650 35mm οχημάτων

Κίνα Κινητός δολοφόνος ροδών κάτω από το πάχος ροδών οπής συστημάτων επιθεώρησης SPT650 35mm οχημάτων προμηθευτής
Κινητός δολοφόνος ροδών κάτω από το πάχος ροδών οπής συστημάτων επιθεώρησης SPT650 35mm οχημάτων προμηθευτής Κινητός δολοφόνος ροδών κάτω από το πάχος ροδών οπής συστημάτων επιθεώρησης SPT650 35mm οχημάτων προμηθευτής Κινητός δολοφόνος ροδών κάτω από το πάχος ροδών οπής συστημάτων επιθεώρησης SPT650 35mm οχημάτων προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Κινητός δολοφόνος ροδών κάτω από το πάχος ροδών οπής συστημάτων επιθεώρησης SPT650 35mm οχημάτων

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: SECUPLUS
Πιστοποίηση: CE ROHS FCC ISO
Αριθμό μοντέλου: SPT650

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Carton+ παλέτα κοντραπλακέ
Χρόνος παράδοσης: 7 οι εργάσιμες ημέρες μετά από πήραν την πληρωμή σας
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 200 σύνολα ανά μήνα
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Λειτουργία: Εργασία ψηφιακής επίδειξης, ασύρματη έναρξη τηλεχειρισμού και στενά στηρίγματα Έχετε στα αποθέματα: περισσότερα από 10 σύνολα
Αποτελεσματική απόσταση παρεμπόδισης: 6-15meters (στις επιλογές) Πάχος ροδών οπής: ≤35mm
Ανώτατη ικανότητα βάρους: 20T Ταχύτητα τηλεχειρισμού: ≤ 1 χρόνος/SEC

 

Ο κινητός δολοφόνος SPT650 ροδών αποτρέπει τα παράνομα οχήματα από βίαια να σπάσει blocker ροδών

 

Εισαγωγή:

 

SPT650 φορητό οδόφραγμα τύπων κλίσεων επιβράδυνσης, επίσης γνωστό ως δολοφόνος ελαστικών αυτοκινήτου. Ανήκει στον ηλεκτρομηχανικό ολοκληρωμένο τηλεχειρισμό για να παρεμποδίσει το αυτοκίνητο.

 

Το οδόφραγμα χρησιμοποιεί περισσότερες από 100 κοίλες βελόνες ανοξείδωτου για να διαπερνήσει άμεσα τις ρόδες των αναρμόδιων οχημάτων.

 

Το μέγεθος της συλλογής εμποδίων ακίδων μπορεί να τεθεί στον κορμό του καροτσακιού. Όταν απαιτείται, το εμπόδιο ακίδων μπορεί να ανοίξουν στην πάροδο κυκλοφορίας.

 

Ο χρήστης μπορεί τηλεχειρισμός η ακίδα αυξανόμενος μέσα σε 200 μέτρα.

 

Να αποτρέψει το όχημα δεν μπορεί να συνεχίσει αφότου έχουν ξεφουσκώσει τη ρόδα.

 

Το αποτελεσματικό μήκος μπορεί να παραχθεί σε 5-16 μέτρα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χρήστη.

 

Τεχνική προδιαγραφή:

 

Στοιχεία Specs
Λειτουργία Εργασία ψηφιακής επίδειξης, ασύρματη έναρξη τηλεχειρισμού και στενά στηρίγματα
Αποτελεσματική απόσταση παρεμπόδισης 6-15meters (στις επιλογές)
Πάχος ροδών οπής ≤35mm
Ανώτατη ικανότητα βάρους 20T
Ταχύτητα τηλεχειρισμού ≤ 1 χρόνος/SEC
Απόσταση τηλεχειρισμού 45meters (κενή ζώνη)
Βάρος εμποδίων ακίδων 16 κλ
Τυποποιημένο μέγεθος εμποδίων ακίδων 6000 (Λ) *240 (W) *30 (Χ) ΧΙΛ.
Τάση εργασίας 12V
Αερίζοντας κοίλο μέγεθος βελόνων χάλυβα φ5mm×43mm
Μέγεθος κιβωτίων συσκευασίας 630 (Λ) *610 (W) *280 (Χ) ΧΙΛ.
Ακαθάριστο βάρος (6m) 34 κλ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Χρησιμοποίηση της οδηγίας:
 
1. Πρίν χρησιμοποιεί, εξασφαλίστε ότι η μπαταρία στο κιβώτιο τηλεχειρισμού φορτίζεται για έναν αρκετό χρόνο να κρατηθεί η τάση της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος μεταξύ 11V και 13.5V.
2. Ανοίξτε την κάλυψη δεξιά πλευρών του κιβωτίου οδοφραγμάτων, ξεδιπλώστε το ρόλο οδοφραγμάτων, αφαιρέστε τον ελαστικό γάντζο για τον καθορισμό του οδοφράγματος, κλίνετε στην πλευρά της άκρης του δρόμου, και το ρόλο στο δρόμο για να παρεμποδίσετε το όχημα.
3. Συνδέστε την καλωδίωση μεταξύ του κιβωτίου τηλεχειρισμού και του οδοφράγματος. Παρεμβάλτε ένα τέλος του καλωδίου σύνδεσης τρεις-πυρήνων δύο-μετρητών στο γρύλο σύνδεσης οδοφραγμάτων και το άλλο τέλος στο γρύλο σύνδεσης τρεις-πυρήνων του κιβωτίου τηλεχειρισμού.
4. Ανοίξτε τη τοπ κάλυψη του παραθύρου τηλεχειρισμού, τραβήξτε την αλλαγή δύναμης στην ενσωματωμένη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, το φως δεικτών δύναμης είναι ανοικτό, η συσκευή μπαίνει στο εργαζόμενο κράτος, και η αριστερή λαμβάνουσα κεραία εξάγεται για να αυξήσει τη λαμβάνουσα απόσταση.
5. Όταν είναι απαραίτητο να εκτελεσθεί ο στόχος το ύποπτο όχημα, πιέστε το μεγάλο κουμπί στο κλειδί τηλεχειρισμού, και η κοίλη βελόνα ανοξείδωτου στο οδόφραγμα δημιουργείται αυτόματα. Αυτή τη στιγμή, εάν το οδόφραγμα περνούν βίαια, η ρόδα θα διαπεραστεί σε διάφορες κοίλες βελόνες ανοξείδωτου. Η ρόδα ξεφούσκωσε αμέσως μέσα σε δύο δευτερόλεπτα και δεν θα μπορούσε να συνεχίσει.
6. Αφότου τελειώνουν το στόχο παρεμπόδισης, πιέστε το μικρό κουμπί στο κλειδί τηλεχειρισμού, και το ανοξείδωτο που η κοίλη βελόνα που δημιουργείται θα περιστραφεί πίσω στην αρχική θέση και θα μπεί στο εφεδρικό κράτος.
7. Η ανακύκλωση του οδοφράγματος τηλεχειρισμού, αφότου στρογγυλεύεται το οδόφραγμα, καθορίζει το οδόφραγμα με το ελαστικό λουρί γάντζων, κλείνει το διακόπτη δύναμης κιβωτίων τηλεχειρισμού, και έβαλε το κιβώτιο τηλεχειρισμού στη μέση του οδοφράγματος, και κρατά το οδόφραγμα στον αριστερό, δεξή κυλώντας φραγμό εμποδίων στο κιβώτιο, που τίθεται στο καλώδιο σύνδεσης και κουμπώνει την κάλυψη.
8. Το οδόφραγμα τηλεχειρισμού είναι επίσης εξοπλισμένο με μια εξωτερική σύνδεση δύναμης. Όταν η τάση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στο κιβώτιο τηλεχειρισμού είναι ανεπαρκής και δεν μπορεί να εργαστεί κανονικά, ένα τέλος του καλωδίου σύνδεσης 15M μπορεί να παρεμβληθεί

ο εξωτερικός γρύλος σύνδεσης δύναμης του κιβωτίου τηλεχειρισμού, και το άλλο τέλος παρεμβάλλονται στο σημείο αυτοκινήτων 12V. Στον ελαφρύτερο γρύλο τσιγάρων, τραβήξτε το διακόπτη δύναμης του κιβωτίου τηλεχειρισμού στην εξωτερική θέση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, και η λειτουργία είναι η ίδια με ανωτέρω.

9, δείκτης εργασίας

(1) ο δείκτης δύναμης ελαφρύς όταν πρέπει να εκτελέσει το μακρινό οδόφραγμα το στόχο παρεμπόδισης, ανοίγει τη μετάβαση δύναμης στο κιβώτιο τηλεχειρισμού, και το φως δεικτών δύναμης είναι ανοικτό.

(2) ο δείκτης Undervoltage ελαφρύς-όταν το undervoltage της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στο κιβώτιο τηλεχειρισμού είναι χαμηλότερο από 11V, το φως δεικτών undervoltage είναι ανοικτός, και πρέπει να χρεωθεί αυτή τη στιγμή. Ο δείκτης χρέωσης ανάβει επάνω όταν η χρέωση, και ο χρόνος χρέωσης είναι 8-12 ώρες.

(3) όταν το κόκκινο οδικό εμπόδιο στάσεων τηλεχειρισμού εργασίας ελαφρύ είναι στην εργαζόμενη κατάσταση της παρεμπόδισης, οι δύο κόκκινες ενδείξεις επάνω από το κιβώτιο τηλεχειρισμού είναι ανοικτές, οι άκρες στόχου παρεμπόδισης, η δύναμη κλείνεται, και το φως δεικτών σταματά.

 

Σχετικά προϊόντα:

 

Κάτω από το σύστημα επιθεώρησης SPV3300 οχημάτων:

Κινητός δολοφόνος ροδών κάτω από το πάχος ροδών οπής συστημάτων επιθεώρησης SPT650 35mm οχημάτων

Κάτω από το σύστημα παρακολούθησης οχημάτων υιοθετήστε κυρίως για να επιθεωρήσετε το κάτω μέρος ποικίλων οχημάτων.

Μπορεί γρήγορα και ακριβώς να προσδιορίσει το λαθραίο πέρασμα παράνομης διακίνησης απειλών των προσώπων που κρύβουν στο κατώτατο σημείο.

UVSS βελτίωσε πολύ την ταχύτητα επιθεώρησης ασφάλειας οχημάτων και η ακρίβεια, μειώνει την επένδυση στα ανθρώπινα δυναμικά.

Στοιχεία επικοινωνίας
SECURITY ELECTRONIC EQUIPMENT CO., LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Rose

Τηλ.:: +8613427941601

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα